Gusarrangementer

Køb billetter til saunagus her

OBS! Læs dette øverste afsnit, ISÆR hvis du IKKE er medlem:
Ikke-medlemmer har KUN adgang til gusarrangementet, hvis de har en gyldig dagsbillet i det tidsrum gusen varer. En dagsbillet koster 50 kr. og er gyldig i 24 timer fra købstidspunktet. Hvis du fx skal til gus en fredag, kan du fx købe den lige før gusen starter og bruge den igen i åbningstiden om lørdagen.

Tilmeldingen til et gusarrangement åbner senest 14 dage før og der bliver automatisk lukket for tilmeldingen, når der er 8 tilmeldte. Hvis du ønsker at tage afsted sammen med nogle andre, vil du altså kunne se, om der er billetter nok til jer alle samt købe dem samlet.
Når du tilmelder dig, arbejder vi på at du modtager du en mail med vigtig info omkring saunagus. Du kan også finde den samme info om saunagus her på hjemmesiden. Dato og tidspunkt for dit tilmelding til et aktuelt arrangement står både i den tilsendte info og i betalingsbekræftelsen.

Saunagus dage er altid 15 minutter efter lukketid
Fredage 19.15 – 20.15
Søndag 18.15 – 19.15
Derudover
Lige uge: Torsdag kl. 19.15 – 20.15
Ulige uge: Onsdag kl. 19.15 – 20.15

Temaerne for gusen bliver primært lagt op på Mullerup Vinterbadere’s Facebookgruppe.
Det er muligt at tilmelde sig til den aktuelle gus fra 13. dagen før afholdelsen og frem til alle billetter er udsolgt. Der er 8 billetter pr. gus.

For at købe billetter til gus, tryk på linket: https://mullerup-vinterbadere.dk/arrangementer/